Birthe's Madside

 

Oksekød med majs og svampe
  • 400 g skært oksekød
  • 250 g champpignoner
  • 1 mellemstort løg
  • 3 spsk vindruekerneolie
  • 250 g grønne bønner
  • 250 g majskorn
  • 1½ dk oksebouillon
  • 2-3 spsk soyasauce
  • salt
  • peber
  • 250 g risnudler

Skær kødet i smalle strimlæer eller små terninger. Skær svampene i skiver og det pillede løg i terninger. Rist først kødet i olie nogle få minutter. Skub det ud til siderne og kom løg og svampe i. Lad dem snurre ganske kort. Kom grønne bønner og majskorn ved sammen med risnudler. Tilsæt bouillon og soyasauce. Lad det koge igennem nogle minutter, men der røres eller rystes. Smag til med salt og peber.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside