Birthe's Madside

 

Oksekød med svampe, ingefær og tomat
Hovedret, Wok, Asiatisk - Personer: 4
  • 2 beefsteaks
  • 250 g champignons
  • 1 stort løg
  • 1 tomat
  • 1 tsk ingefær
  • 2 tsk Maizena
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk kinesisk soya
  • olie
  • list risvin eller tør sherry

Kødet skæres i meget tynde skiver. Champignonerne renses og deles i kvarte. Tomat og løg skæres i tynde skiver. Olien varmes i en wok. Løget vendes i og steges til det gyldner. Derefter tilsættes kød, tomat og champignons. Det hele steger ved stærk varme i 2-3 min. Til sidst jævnes med en rørt blanding af Maizena, vand, soya, ingefær og risvin. Ris vil være naturligt tilbehør, men kogte nudler passer også fint.

Kilde: Andre Dewald, 16 Aug 93

 

 

Birthe's Madside