Birthe's Madside

 

Oksekødsruller med fyld
Grill, Oksekød, Hovedretter - Personer: 4
  • 8 tynde skiver oksefilet
  • salt og peber
  • olie til pensling
  • Fyld 1:
  • 4 spsk chilisauce
  • 15 små syltede løg, hakkede
  • Fyld 2:
  • 4 spsk fransk sennep
  • fintklippet purløg
  • Fyld 3:
  • 4 spsk grønne peberkorn, knuste
  • 1 spsk olivenolie

Drys bøfferne med salt og peber, og smør den valgte krydderiblanding på efter at have rørt den sammen. Rul kødet sammen om fyldet som en roulade. Skær i skiver og sæt på fire spid. Pensl med olie og grill dem ca. 3 min. på hver side.

En anden mulighed er at drysse bøfferne med salt, peber og paprika og rulle hver af dem sammen om et stykke ost af emmenthaler-typen og grille dem på samme måde som ovenfor.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside