Birthe's Madside

 

Okserulle Sicillian
Oksekød, Hovedret - Personer: 4
  • 200 g Oksekød
  • 50 g Fersk Spæk
  • 2 Spsk Mel
  • 1 Æg
  • 2 Spsk Mælk
  • Salt
  • 4 Store Kartofler el Pulver
  • Peber
  • Margarine

Oksekød og spæk køres 2 gange gennem Kødhakkeren, og røres godt sammen med mel, æg, mælk og Kryderier. Kartoffelmosen tilberedes. Et stykke pergamentpapir fugtes, og farsen bredes ud over papiret, og kartoffelmosen bredes ud over. De to lag rulles sammen som en roulade ved hjælp af papiret. En lille bradepande smøres med margarine, og farsrullen lægges herpå, og strøs med lidt mel, margarine kommes på i små klatter. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 50 min. Skyen fra okserullen tilsat en klat margarine serveres til. Okserullen skæres i skiver og anrettes på et fad pyntet med stegte løg og tomater.

Kilde: Henrik Nielsen, 13 Jul 93

 

 

Birthe's Madside