Birthe's Madside

 

Orientalsk ret
4 personer
  • ca. 600 g hakket oksesmåkød
  • 2 spsk olie
  • smør
  • 2 løg
  • 1 spsk karry
  • 1 dl vand
  • salt
  • peber
  • 2 spsk mangochutney
  • 2 æbler

Løgene hakkes groft og simrer i olien et par min. Kom kødet i og bland det godt med løgene, mens det simrer. Pas på det ikke klumper sammen. Tilsæt karry og vand samt hakket chutney og lad det dampe under låg ved svag varme i 10 min, mens der røres i det et par gange. Smages til med salt og peber. Kan evt. jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand. Æblerne skæres i både, der steges i smør og lægges ved. Retten servers med løse ris eller man kan lave en risrand, komme kødet i midten og garnere med æblerne.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside