Birthe's Madside

 

Pariserbøf
4 personer
  • 4 store skiver franskbrød

  • 400 g hakket oksekød

  • 50 g smør

  • salt

  • peber

  •  

  • Endvidere:

  • 1 løg

  • 2 spsk kapers

  • reven peberrod

  • 4 æggeblommer

Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden og form bøfferne på den uristede side af brødet. Steg bøfferne 4-5 minutter i smør og drys med salt og peber. Pynt bøfferne med løg skåret i skiver, kapers og reven peberrod. Del æggene og kom blommerne tilbage i skallen. Sæt skallerne tilbage i æggebakken og server æggene til bøfferne. Server en skål grøn salat til pariserbøfferne. Hvis spisekammeret indeholder syltede rødbeder eller agurker, passer det fint til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside