Birthe's Madside

 

Pastakonkylier med krydret oksekød & tomat
2 personer
  • Fyld:
  • 24 pastakonkylier
  • 250 g magert hakket oksekød
  • 1 æg
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 1 spsk fint klippet frisk oregano
  • 1 dl grønsagsbouillon (vand+terni)
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber
  • Sauce:
  • 1 dåse grofthakkede tomater (400gr.)
  • 1 tsk tomatkoncentrat
  • 2 skive hvidløg
  • 1 dl grønsagsbouillon
  • Pynt:
  • 25 g Parmasanost (friskrevet)
  • 25 g Mozarellaost

Farsen røres sammen og hviler i ca. 1/2 time. Ingredienserne til saucen koges sammen i en gryde og hældes i et ildfast fad. Konkylierne fyldes med farsen og sættes i fadet. Hver konkylie drysses med ost. Fadet stilles i en 200 grader varm ovn, først i 20-25 min. med folie eller låg, derefter 10 min. uden folie/låg, til osten er gylden.

Servering: Spises med flutes og en skål blandet salat.

 

 

Birthe's Madside