Birthe's Madside

 

Små baconbøffer
12 stk.
  • 400 g hakket oksekød

  • ¾ dl rasp

  • 2 dl sødmælk

  • 1 tsk salt

  • ¼ tsk friskkværnet peber

  • 1 spsk finthakket løg

  • 1 pakke bacon i skiver

  • sojasauce til pensling

  • 200 g friske champignoner

  • 1 spsk smør

  • grofthakket persille

  • 2 appelsiner i skiver

Læg raspen i blød i mælken i ca. 10 min. og rør det hakkede kød med salt , peber og løg. Tilsæt den udblødte rasp lidt ad gangen og lad farsen hvile lidt. Form 12 små bøffer, som omvikles med en strimmel bacon og sættes i en lille bradepande. Pensl dem med sojasauce og sæt dem i en 200° varm ovn i 10- 12 min. De skal være gennemstegte. Anrettes på en appelsinskive i et varmt fad og pyntes med smørristede champignoner og et drys persille. Serveres med hasselbagte kartofler og bearnaisesovs.

Kilde: Tina Larsen

 

 

Birthe's Madside