Birthe's Madside

 

Snt. Micquel
2-3 personer

Fedt %er efter egen smag.

Skyld porrene og tag de yderste blade af skær der efter porrene ud i tynde ringe. Dernæst tager du/i gulerøderne og skrælder og river dem på et råkosthjen. Tag en gryde, hæld olien i ,når olien er varm tilsæt så porrene, karryen og paprikaen rør rundt et par gange derefter tilsættes oksekødet hvori salt og pebber tilsættes efter smag. Når kødet er brunet godt igennem tilsæt så de revne gulerødder, majs, hakkede tomater, ketchupen, mælken og rør rundt i gryden hvis kødsausen er for tynd så tilsæt de 1-1½ spk mel så får de/i en tykkere sovs. Tilsæt nu oreganoen og timianen efter smag igen, og rør rundt. Lad retten koge stille og roligt imens de/i koger pastaen. Når pastaen har kogt hældes den i en si/sigte og vandet sies fra. Kødsovsen tages af kogepladen.

Servering: Pastaen lægges pænt i en dyb talerken, kødsovsen øses oven på pastaen. (pyntes eventuelt men en kvist frisk timian) der kan serveres frisk salat og flute til.

Kilde: Karina Axelsen

 

 

Birthe's Madside