Birthe's Madside

 

Sømandens drøm med skinkesovs
4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 lille hakket løg
  • smør
  • 2 spsk mel
  • 3-3½ dl mælk eller fløde
  • 1 tsk sennep
  • 150 g skinke i terninger
  • purløg
  • 2 æg
  • salt og peber

Kødet deles til 4 bøffer, hakkes godt sammen, krydres og steges i smør 2-3 minutter på hver side. Æggene koges i 6-7 minutter. Pilles, halveres og lægges med en runde side opad på hver færdigstegt bøf. Løget steges gyldent i lidt smør. Heri hældes mel, halvt fløde og halvt mælk. Når sovsen koger, smages den til med sennep, salt og peber. Skinke blandes i og til sidst klippet purløg.

Serveres med kartofler og bønner eller karotter.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

 

 

Birthe's Madside