Birthe's Madside

 

Spaghetti á la Per Pallesen
  • 2 løg
  • 1 pakke bacon
  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 hel peber
  • 1 lille bakke champignon
  • 10 solmodne tomater eller en dåse flåede
  • salt og peber
  • salvie, timan og sorte oliven
  • evt. mælk og fløde
  • parmesan og frisk basilikum
  • pasta

Løg pilles og skæres i små tern, steges bløde i olivenolie. Bacon (eller røget kæbesnitte) skæres i tern, puttes ned til løgene, steges gyldne - endelig ikke sprøde. Derefter oksekød ned i gryden. Kødet svitses. Nu tilsættes rød, gul eller grøn peber i små tern - lidt italiensk salami i små tern - champignon samt tomater. Efter at have simret i ca. 20 min., smages retten til med hvidløg, salt, peber og krydderurter. Til sidst tilsættes sorte oliven. Er retten ikke "våd" nok tilsættes lidt fløde, mælk eller vand. Så er retten færdig. Husk reven parmesan og frisk basilikum oven på det hele.

Kilde: Børsen Bøger: Min bedste opskrift

 

 

Birthe's Madside