Birthe's Madside

 

Spaghettiret
Pasta, spaghetti, kød 4 personer
  • 250 g spaghetti
  • 2 hakkede zittauerløg
  • 50 g smør
  • 250 g hakket oksekød
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 spsk tomatpuré
  • 3 dl vand
  • 1 spsk hvedemel
  • Tilbehør:
  • Revet danbo eller samsø

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

Kødsauce: Svits løgene gyldne i smør. Kom kød og paprika i og lad det svitse med til kødet har skiftet farve. Tilsæt krydderier og vand og lad det hele koge sammen et kvarters tid. Jævn evt. kødsaucen og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra spaghettien. Anret det i en skål og rør 1 spsk smør i.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 9/8-95.

 

 

Birthe's Madside