Birthe's Madside

 

Spaghettiret ala Edeka
Oksekød, spaghetti - 4 personer
  • 1 pk spaghetti (250 g)
  • 2 skiverløg
  • 50 g margarine
  • 250 g hakket oksekød
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 tsk tomatpure
  • 3 dl vand
  • 1 tsk hvedemel

Kog spaghettien efter anvisning på pakken.

Kødsauce: Svits løgene gyldne i margarinen. Kom kød og paprika i og lad det svitse med til kødet har skiftet farve. Tilsæt krydderier og vand og lad det hele koge sammen et kvarters tid. Jævn kødsaucen og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra spaghettien. Anret den i en skål og rør 1 spsk smør i.

Tilbehør: Revet Danbo eller Samsø. Evt. Tomatskiver og lidt persille.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 26 jul 94

 

 

Birthe's Madside