Birthe's Madside

 

Steak med pasta
4 personer
  • 4 steaks, ca 1 cm tykke

  • 20 g smør/olie

  • groft salt og peber

  • Pasta:

  • 500 g grøn pasta (bånd el. skruer)

  • 10 g smør/olie

  • 4 tomater

  • 2 spsk frisk hakket basilikum

  • 200 g reven ost

  1. Kog pastaen og lad den dryppe af i et dørslag.

  2. Smelt fedtstoffet i en gryde og bland den afdryppede pasta i. Kom tomatbåde og basilikum i og smag til med salt og peber.

  3. Hæld pastaen i et ovnfast fad når den er varmet godt igennem. Drys revet ost over og sæt fadet under grillen i et par min.

  4. Brun steakene på begge sider i fedtstoffet, dæmp varmen og steg dem ca 1 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.

  5. Læg steakene på varme tallerkener og server dem med pastaen.

Kilde: Nikolai Christensen

 

 

Birthe's Madside