Birthe's Madside

 

Steak med spaghetti
Hovedretter, oksekød - 4 personer
  • 4 steaks, ca 1 cm tykke
  • 20 g smør/olie
  • Groft salt og peber
  • Spaghetti:
  • 500 g grøn pasta (bånd el skruer)
  • 10 g smør/olie
  • 4 tomater
  • 2 spsk frisk hakket basilikum
  • 200 g reven ost
  1. Kog spaghettien og lad den dryppe af i et dørslag
  2. Smelt fedtstoffet i en gryde og bland den afdryppede spaghetti i. Kom tomatbåde og basilikum i og smag til med salt og peber.
  3. Hæld spaghettien i et ovnfast fad når den er varmet godt igennem. Drys revet ost over og sæt fadet under grillen i et par min.
  4. Brun steakene på begge sider i fedtstoffet, dæmp varmen og steg dem ca 1 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.
  5. Læg steakene på varme tallerkener og server dem med spaghettien.

Kilde: Nikolai Christensen, 23 mar 94

 

 

Birthe's Madside