Birthe's Madside

 

Ungarsk gullasch 3
4 personer

Har den rigtige 'suppeagtige' konsistens. Er bestemt ikke dårligere dagen efter.

  • 500 g skært oksekød i tern

  • 1 ds. hakkede tomater

  • 1 flaske tomatpuré eller 1-2 ds. koncentreret tomatpuré

  • 4 store hakkede løg

  • 6 kartofler i tern

  • 3 gulerødder i tern

  • 1 peberfrugt i tern

  • paprika, chili, salt og peber

  • bouillon

  • margarine

Løg og kød brunes. 2 oksekød-bouillon terninger opløses i 1 liter vand og hældes ved og koges i tre kvarter. Resten kommes i og der koges til grøntsagerne er møre. Retten kan sagtens tåle ekstra chili og/eller hvidløg. Smag selv til.

Serveres rygende varm med brød til.

Kilde: Gitte Voigt

 

 

Birthe's Madside