Birthe's Madside

 

Vintergryde med hvidkål
4 personer

Tid: Ca. 35 minutter

  • ca. 400 g hvidkål
  • 2 æbler
  • 250 g hakket oksekød
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 spsk sennep
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peberblanding
  • 1 tsk timian
  • 2 spsk ketchup
  • Tilbehør:
  • kogte kartofler
  • revne gulerødder

Hvidkålen skæres i strimler. ’blerne skrælles og rives på den grove side af råkostjernet. Det hakkede kød svitses i en gryde, og kål og æbler tilsættes. Når alt har taget pæn farve, tilsættes soyasauce og sennep. Lad gryden simre uden låg i 15 - 20 minutter. Smag til med salt, peber, timian og ketchup. Servér retten med kartofler og friskrevne gulerødder.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 1

 

 

Birthe's Madside