Birthe's Madside

 

Adventsgryde
6 portioner
  • 1 kg Hamburgerryg
  • 2 ts Karry
  • 2 Porrer
  • 1 Grøn peber
  • 1 rød peber
  • 1 Hvidløgsfed
  • 2 ½ spsk Tomatpure
  • 3 spsk Mel
  • 2 ½ dl Bouillon
  • 2 dl Fløde
  • 4 dl Creme fraiche (18%)
  • Smør
  • Salt & Peber
  • 5 dl Ris
  • 1 l Vand
  • 1 spsk Olie
  • Persille

Hamburgerryggen skæres i skiver og letsteger i smør med karry. tilsættes porrer i strimler, peberfrugter også i små strimler, tomatpure samt mel og bouillon. småkoger under låg til grøntsager og kød er mørt, ca. 15 min. Derefter tilsættes fløde og gryden tages af varmen mens creme fraichen røres i. Herefter koges retten op igen, og den smages til med salt og peber. Drysses med persille inden serveringen med løse ris til.

 

 

Birthe's Madside