Birthe's Madside

 

Bahmi Goreng med skinkeschnitzel
  • 2 plader ægnudler
  • 200 g skinkeschnitzel
  • 200 g bønnespir
  • 1 porre
  • 1 gulerod
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk spidskommen
  • 2 spsk Katjap Manis
  • 1 knivspids Sambal Oelek
  • 2 spsk olie

Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skær kødet i strimler. Hak hvidløget fint, ren guleroden og skær den i meget fine strimler, rens porren og skær den i ringe. Varm olie op i en wok eller stegegryde. Kom hvidløg, spidskommen, kød og guleroden i og svits det over høj varme i 3 minutter. Tilsæt porre, svits i 2 minutter. Smag til med ketjap manis og sambal oelek. Kom bønnespir og nudler i, varm retten godt igennem og server straks.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside