Birthe's Madside

 

Barbecue ribben
  • 1 kg kødfulde ribben
  • 5 spsk tomatketchup
  • 2 spsk honning
  • 3 spsk soy sauce
  • 3 spsk vineddike
  • 1½ tsk tomatpuré
  • 1 tsk salt
  • 3 dl bouillon fra terning
  • purløg

Aftenen før: Skær ribbene fra hinanden og læg dem i en bradepande. Rør ketchup, honning, soy sauce, eddike, tomatpuré og bouillon sammen og hæld det over ribbenene.

Næste dag: Tænd for ovnen (220 grader). Sæt fadet i den varme ovn i 15 minutter. Skrue ned til 190 grader og vend benene. De skal pensles med saucen et par gange under stegningen – 30 minutter. Drys med purløg.

Råd: Giv løse ris eller bagte kartofler: Store kartofler koges 20 minutter med skræl. Tør dem af og bag dem ved siden af ribbenene 25 minutter.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside