Birthe's Madside

 

Bønnegryde med pølser
4 personer
  • 25 g smør
  • 1 stort løg
  • 2 skiver bacon
  • 4 røde pølser
  • 150 g hvidløgspølse
  • 1 spsk kapers
  • 2 dåser (á 430 g) røde bønner i tomatsauce
  • 1½ dl bouillon fra terning
  • salt
  • peber
  • persille

Smelt smørret i en jerngryde eller et ildfast fad. Klip bacon i småstykker og rist det sprødt. Brun det pillede, hakkede løg. Skær pølserne i småstykker og kom dem i fadet sammen med kapers og bønner med sauce. Rør godt rundt. Rør bouillon i. Læg låg på og stil retten i en varm ovn ved 180 grader i 20 minutter. Smag retten til og drys med hakket persille. Giv lune flutes til.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside