Birthe's Madside

 

Brian´s Gryderet
4 personer
  • ½ kg skært svinekød
  • 4 spsk mel
  • 1 spsk paprika
  • salt
  • 1 tsk peber
  • 2 spsk smør
  • 3 stk løg
  • 1 dåse flåede tomater
  • tomatersaft fra tomater + vand - der skal være 2 dl. ialt
  • 250 g champignon
  • 1 dåse cocktailpølser
  • 1 dl fløde
  • 2 dl bouillon
  • evt. et fed hvidløg
  • Tilbehør:
  • Ris, flûtes og evt. en salat.
  1. Kødet skæres i 1x1x1 cm. store stykker, og venders i melet tilsat salt, peber og paprika.
  2. Løget renses og hakkes, champignoners renses, og skæres i skiver.
  3. Kødet brunes af i 2 omgange, og tages op.
  4. Derefter svitses hakket løg til de er klare, kødet lægges tilbage og ituskårne flåde tomater, væde, fløde og bouillon hældes ved, og koger i ca. ½ time, eller til kødet er mødet.
  5. Når kødet er mørt, kommes champignoners og cocktailpølser ved og koger med i 5 minutter. Smages til og jævnes evt. let med lidt maizenamel.
  6. Serveres med ris og flûtes.

Kilde: Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside