Birthe's Madside

 

Chilikoteletter med squashpakker
4 personer
  • 4 svinekoteletter

  • salt

  •  

  • Grillsauce:

  • ½-1 chili efter smag

  • 1 fed hvidløg

  • 4 spsk tomatpuré

  • 1 spsk citronsaft

  • 1 tsk honning

  •  

  • Kartoffelspyd:

  • 700 g små nye kartofler

  • salt

  • 1 kvist rosmarin

  • 1 spsk olie

  •  

  • Squashpakker:

  • 2-3 squash (ca. 500 g)

  • 1 lille løg

  • 4 skiver soltørrede tomater i olie

  • 1 fed hvidløg

  • ½ bundt persille

  • salt

  • ¼ tsk citronpeber

  •  

  • Tilbehør:

  • Ciabatta flutes

Skær chilien i meget små terninger og pres hvidløget. Rør ingredienserne til grillsaucen sammen. Pensl saucen på koteletterne. Lad dem trække i køleskabet, mens resten forberedes. Kog kartoflerne godt og vel halvmøre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Sæt kartoflerne på grillspyd og drys rosmarin på.

Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver. Kog squashen og løg i 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra. Fordel squash og løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på 4 stykker stanniol. Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne.

Grill koteletterne ca. 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte.

Krydr med salt.

Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter. Pensl kartoflerne ganske let med olie. Grill dem 4-5 minutter på hver side.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside