Birthe's Madside

 

Citronmarineret svinekotelet
Hovedretter, Svinekød, Pasta, Citrus - Personer: 1
  • 1 Svinekotelet med ben
  • 1 Citron, saften af
  • 2 tb Olivenolie
  • 25 g Båndpasta med spinat
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 tb Kapers
  • 25 g Smør

Bank koteletten let med håndroden. Læg den i citronsaft og lad den trække i 20 min. Vend den af og til. Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad den dryppe af. Krydr koteletten med salt og peber og brun den derefter i meget varm olie. Skru ned og lad den stege i 4 min. på hver side. Hæld citronsaften i panden og kom kapers, smør og pasta ved. Ryst panden et øjeblik og servér

Kilde: Stine Hansen, 20 Aug 93

 

 

Birthe's Madside