Birthe's Madside

 

Culottesteg med bernaisesauce 2
Kød, hovedret 4 personer
  • 1 kg culotte (ca.)
  • 1 spsk groft salt
  • Peber
  • Tilbehør:
  • Bagte kartofler
  • Haricots verts
  • Bernaisesauce med Cremefraiche:
  • 3 ½ dl cremefraiche
  • 1 spsk bernaiseessens
  • 3/4 tsk groft salt
  • Peber
  • 3 spsk hakket persille

Rids fedtlaget på culotten og gnid den med salt og peber. Brun den i ovnen ca. 15 min ved 250g. Steg den videre ved 170g i 30-40 min., afhængig af, hvor rød stegen må være i midten. Lad stegen hvile i 15 min. Inden den skæres for. Bag de smørpenslede, saltede, halverede kartofler sammen med stegen.

Sauce: Bland lige dele 18% og 38% cremefraiche sammen og smag saucen til.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 1/8-95.

 

 

Birthe's Madside