Birthe's Madside

 

Dejsnegle med krydret fyld
  • 300 g dejplader eller friske pastaplader(sac yufka- forhandles i indvandrerbutikker )
  • 2 liter grønsagsbouillon
  • 500 g hvidkål
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk honning
  • 2 spsk olie
  • 350 g hakket svinekød
  • salt
  • peber

Varm honning og olie og rist kødet gyldent. Rør fintsnittet hvidkål i og rist vidre under omrøring. Tilsæt finthakket hvidløg og krydr med salt og peber.

Dejpladerne, der er store cirkler på ca. 40 cm i diameter, lægges ud på bordet. Læg 3 oven på hinanden. Bred fyldet ud på dejen og rul den tæt sammen som en roulade. Skær den i stykker på 5 cm og stil stykkerne med skærefladen op i et ovnfast fad, tæt sammen. Hæld halvdelen af den lune grønsagsbouillon over. Sæt retten i en varm ovn på næstnederste rille ved 200 grader i 1 time. Efter ca. 30 minutter hældes mere bouillonm ved- dejen suger godt, så der skal hældes på nogle gange under stegningen. Servér sneglene rygende varme.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside