Birthe's Madside

 

Fars snegle
Svinekød, hovedret 1 person
  • 250 g hk svinekød
  • 2 æg
  • 1 dl rasp
  • 1 løg
  • 1 dl mælk
  • Salt
  • Peber
  • Timian
  • Tabasco
  • ½ dl ketchup
  • 1 fed hvidløg
  • 2 plader frossen butterdej

Hak løget. Pres eller hak hvidløget

Bland farsen idet alle ingredienser foruden mælk først bandes godt, brug evt håndmixer med dejkroge. Tilsæt herefter mælken og rør. Lad dejen hvile i ca 10 min.

Rul butterdejspladerne ud (bemærk at de skal være lidt optøede læs nærmere på pakningen). Rul dem mest på den lange led.

Rør godt i farsen og fordel den jævnt på de to plader. Rul dem sammen til en roulade, og skær rouladen i ca. 2 cm tykke skiver (snegle).

Steg sneglene i ovnen ved 200° i ca 45 min.

God appetit

Kilde: Morten Andersen

 

 

Birthe's Madside