Birthe's Madside

 

Fredagskoteletter
4 personer
  • 4 svinekoteletter, ikke for tykke

  • smør til stegning

  • 2 peberfrugter i strimler uden kerner

  • 1 porre i strimler

  • 2 løg

  • 3 dl bouillon- af kødbouillonterning

  • 2 tsk stødt kommen

  • 1 fed knust hvidløg

  • 2 spsk tomatchilisauce

  • 1 bæger creme fraiche, 2 dl

  • serveres med ris, spaghetti eller kartofler

Koteletterne skæres i cm-brede strimler, letsteger i smør på en pande og krydres lidt med salt og peber. Imens letsteger i olien eller i lidt smør peberfrugterne, porre og løg i skiver, bouiion tilsættes sammen med kommen, der giver en pikant smag, samt knust hvidløg og chilisovs, og dette smådamper under låg i 5 minutter. Nu blandes de stegte koteletstrimler i sammen med stegeskyen. Alt varmes, creme fraiche tilsættes og retten smages til med tomatchilisovs. Smager godt med ris eller grønsager samt kartofler.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside