Birthe's Madside

 

Frikadeller fra bosnien
Hovedret, jugoslavien 4 personer
  • 500 g hakket kalv/flæsk/lammekød
  • 1 æg
  • 2 dl knap færdigkogt ris
  • 1 dl mælk
  • ½ tsk stødt kommen
  • Salt
  • Olie
  • Yoghurtsovsen:
  • 4 æg
  • 5 dl yoghurt naturel
  • 1½ tsk paprika
  • 1 tsk salt

Sæt ovnen på 175-200°. Rør farsen med 1 æg og mælken. Bland de kogte ris i og smag til med salt, peber og kommen. Form store frikadeller af farsen og læg dem i en olie-smurt bradepande og lad dem stege i ca 20 minutter. Ryst panden nu og da. Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.

 

 

Birthe's Madside