Birthe's Madside

 

Fyldte mørbradbøffer
  • 1 svinemørbrad på ca. 400 g
  • salt
  • peber
  • 75 g smør
  • Fyld:
  • 1 hakket løg
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk skivede, grønne oliven
  • 300 g kogte pillekartofler
  • lidt olie
  • salt
  • lidt frisk timian
  • Salat:
  • 200 g snittet hvidkål
  • appelsinbåde af 2 appelsinner
  • 2 spsk olivenolie
  • salt

Skær mørbraden i 4 stykker og lav et snit ned i midten af hver, så den kan åbnes. Krydr kødet ind-og udvendigt med salt og peber. Varm løgene på en tør pande. Rør sennep i sammen med de skivede oliven og lad det riste let i 2-3 minutter. Køl det af. Bank bøfferne let med en kødhammer, inden fyldet fordeles i lommerne. Luk dem med bomuldstråd. Brun bøfferne i meget varmt smør og skru ned. Lad dem simre i 6 minutter på hver side. Skær kartoflerne i halve og rist dem gyldne i varm olie, drys dem let med smuldret timianblade og salt. Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. Drys lidt salt over. Servér bøfferne med stegesmørret, kartoflerne og salaten.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside