Birthe's Madside

 

Fyldt medister

Tid: Ca. 25 minutter

  • ca. 600 g medisterpølse
  • 1-2 løg
  • sennep
  • tomatketchup
  • ca. 8 skiver mild ost
  • smør
  • Tilbehør:
  • en skål salat
  • kartofler eller flutes

Kom den rå medisterpølse i en gryde med lidt salt og koldt vand. Kog 2 minutter og hæld den over i en sigte. Smør et ildfast fad med lidt smør og læg medisterpølsen i. Skær med en skarp kniv et snit gennem hele pølsen og kom lidt sennep og ketchup i. Skær løgene i skiver og fordel dem i medisterpølsen, læg osteskiver over. Stil fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, til medisterpølsen er gennembagt, og osten bobler og begynder at tage farve. Pynt evt. med persille og server medisterpølse med salat og kartofler eller flutes.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside