Birthe's Madside

 

Fyldt mørbrad 2
4 personer

En god gæsteret, der kan tilberedes i forvejen.

  • 1 stor svinemørbrad
  • 250 g champignoner
  • smør
  • 2 spsk nøddekerner
  • 1 stor spsk hakket persille
  • 3 dl piskefløde
  • 1 dl sherry eller portvin
  • salt og peber
  • evt. Maizenamel

Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs. Rens chamnpignonerne og skær dem i skiver. Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne er gyldne. Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Rist det sammen ganske kort. Tilsæt persille og hæld piskefløde og sherry eller portvin på panden. Lad sovsen koge lidt ind (sovs kan evt. jævnes ganske let med Maizena) og smag til med salt og peber. Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld sovsen over, så revnen bliver fyldt.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 20-25 min.

Server retten med flûtes og en skål salat.

 

 

Birthe's Madside