Birthe's Madside

 

Grill-spyd
Grill - Personer: 4
  • 1 Mørbrad
  • 1 Lille dåse cocktailpølser
  • 1 Pakke bacon i skiver
  • 8 Champignon
  • 1 Peberfrugt
  • 8 Cherrytomater
  • 2 Store løg

Afpuds mørbraden og skør den i 8 skiver, der omvikles med bacon. Rens champignonerne. Rens løgene og del dem i kvarte. Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker. Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver. Hvert spyd består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spyddet. Der drysses med lidt peber og paprika. Risten smøres med olie og spyddene grilles

Kilde: Andre Dewald, 18 Jun 93

 

 

Birthe's Madside