Birthe's Madside

 

Grønsagspande med pølser
4 personer
  • 1 stort løg

  • 4 store gulerødder

  • 4 kartofler

  • 1 skive selleri

  • 20 g smør

  • 1½ dl vand

  • ½ tsk timian

  • 300 g wienerpølser

  • salt

  • peber

  • persille

Skær løg og kartofler i terninger. Riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet. Svits grønsagerne på en pande i smørret. Rør jævnligt i grønsagerne, så de ikke sætter sig fast på pandens bund. Hæld vand ved  og krydr med timian. Skær pølserne i ca. 2 cm tykke skiver og fordel dem oven på grønsagerne. Læg låg på panden og lad retten småsnurre 5-6 minutter, til grønsagerne er møre. Smag til med salt og peber og drys med lidt persille.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside