Birthe's Madside

 

Gullasch af svinehjerter
6 pers.
  • 4 svinehjerter
  • 6 mellemstore gulerødder
  • 2 laurbærblade
  • salt
  • 10 hele store peberkorn
  • 50 g smør
  • 1½ spsk mel
  • ½ dl vand

Svinehjerterne skylles og renses, den øverste muskel og evt. fedt skæres fra. Hjerterne skæres strimler på en lillefingers tykkelse og tørres tørre i et stykke køkkenrulle. Smørret brunes, og heri brunes hjertestykkerne. Drys med salt og tilsæt gulerødderne, der er skrabet og skåret i skiver. Lad det brune let, inden peberkornene og laurbærbladene kommes i, og der overhældes med vandet. Læg låg på og lad det hele stege for lille blus ca. 1 time. Saucen jævnes med melet, der er rørt til jævning med lidt vand. Smag til. om der skal yderligere salt i, og server gullaschen sammen med en god kartoffelmos.

Tilberedningstid: Ca. 1½ time

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside