Birthe's Madside

 

Hamburgerdrenge med honning, sennep og ingefær
Hovedret 4 personer
  • 12 dobbelte tynde skiver - hamburgerryg
  • Honning
  • Sennep
  • Lidt ingefær
  • Smør til stegning
  • Sovs:
  • Piskefløde
  • Rødvin
  • Evt. Kinesisk soya
  • Salt og peber

Hamburgerryggen skæres i tyndes skiver, men skal hænge sammen to og to, så kødet med lidt fantasi ligner to vinger. De smøres med sennep, honning, et lille drys ingefær og peber kommes på. Lukkes evt. med en tandstik eller kødnål. Steges 3-4 min På hver side. Tandstikker fjernes. Kog panden af med fløde, smør, rødvin og soya, smages til. Serveres med grøntsager.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin, 6. Februar 1996

Martin Koch Villefrance, 22/2-96.

 

 

Birthe's Madside