Birthe's Madside

 

Hamburgerryg i fad
Grisekød, Hovedret - Personer: 4
  • 1 Stor Porre
  • 350 g Hamburgerryg
  • Peber
  • 1 Bundt Persille
  • 4 Tomater
  • 125 g Ost
  • 1 Tsk Paprika
  • 2 dl Bouillon

Porren snittes fint og lægges i bunden af et ovnfast fad. Kom hamburgerryggen over og kryder med en smule Peber, hæld bouillonen ved. Dæk med tomatskiver og osteskiver, drys lidt paprika over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. til grøntsagerne er møre. Det foreslås at retten serveres med dampede Ærter og gulerødder. Det gøres således: Kog gullerødderne med lidt salt og 1 tsk. sukker, varm de dybfrosne ærter, anrettes på et fad, og der drysses lidt persille over

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

 

 

Birthe's Madside