Birthe's Madside

 

Hamburgerryg med grøntsager og flødesovs
Hovedret, svinekød 4 personer
  • 1 kg hamburgerryg
  • ½ kg frossen grønsagsblanding
  • 20 g magarine
  • 3/4 tsk karry
  • 3/4 tsk paprika
  • 2½ dl fløde
  • 1½ dl tomatpure
  • 1 tsk slat
  • Evt. meljævning
  1. Fjern skindet fra hamburgerryggen, skær den i skiver og læg den taglagt i et ovnfast fad.
  2. Fordel grønsagerne på begge sider af kødet.
  3. Smelt magarinen og rist karry og paprika let heri.
  4. Rør fløde, tomatpure og salt i. Jævn evt. sovsen lidt.
  5. Hæld sovsen over hamburgerryggen, dæk fadet med staniol og stil det i ovnen ved 160° i ca. en time

Serveres med ris.

Kilde: Thomas V. Nielsen

 

 

Birthe's Madside