Birthe's Madside

 

Hawaiigryde
4 personer
  • 500 g benfri svinekød
  • 3-4 porrer
  • 1 spsk hvedemel
  • 3 dl bouillon (hønsebouillon)
  • 4 tsk karry
  • 1 dl fløde
  • 4 skiver ananas
  • lidt persille
  • evt. fedtstof til stegning
  1. Skær fedt af kødet og skær det i små terninger. Brun det i en gryde til noget af fedtet smelter af. Drys med karry.
  2. Brun kødet i det afsmeltede fedt.
  3. Skær porer i ringe og kom dem i gryden. Tilsæt evt. mere fedtstof.
  4. Drys mel over det brunede kød, rør om og tilsæt bouillonen.
  5. Smag til med salt og karry og rør fløden i.
  6. Skær ananas i små stykker og kom dem i kort før serveringen.

Serveres med ris.

Kilde: Ilse Schiøtt

 

 

Birthe's Madside