Birthe's Madside

 

Hjerter i tacosauce
Svinekød, ris, sauce 4 personer
  • 500 g svinehjerter
  • 25 g smør
  • 1½ tsk edelsüss paprika
  • 2½ spsk mild tacosauce
  • 3 dl grønsagsbouillon
  • 200 g rødløg i tynde både
  • 1 tsk groft salt
  • 1½ spsk hvedemel
  • ½ dl grønsagsbouillon
  • 100 g kvark 4,5%
  • Gurkemejeris:
  • 6 dl grønsagsbouillon
  • ½ tsk gurkemeje
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g løse ris
  • Tilbehør:
  • Sød mangochutney og haricots verts.

Skyl og rens hjerterne godt. Skær dem i tynde strimler. Smelt smørret i en dyb pande, og svits hjertestrimlerne ad to gange. Kom dem tilbage i gryden og tilsæt paprika, tacosauce og bouillon. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 40 min. Tilsæt løg og salt, og kog ca. 5 min Rør hvedemel og bouillon sammen og rør kvarken i. Hæld blandingen i retten under omrøring og kog retten ved svag varme i ca. 2 min Smag til.

Gurkemejeris: Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gurkemeje, salt og ris under omrøring, og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min Tag gryden af varmen og lad risene trække ca. 12 min under låg. Rør risene igennem med en gaffel.

Kilde: Karolines Køkken 5.

 

 

Birthe's Madside