Birthe's Madside

 

Hjerter i vildtsovs
Hovedretter 4 personer
  • 2 svinehjerter
  • 4 skiverbacon (75 g)
  • 50 g smør
  • 1½ dl piskefløde
  • 1½ dl vand
  • Salt og peber
  • 3 tsk ribsgele
  • 1 spsk danablu ell. lign.
  • evt. kulør og jævning

Skyl hjerterne og fjern årestammerne. Skær bacon og hjerter i tynde strimler. Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Del hjerter og bacon i to portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, vand, salt og peber. Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. 30 min Smag til med ribsgele og danablue og tilsæt evt. Kulør. Kan jævnes. Server med kartofler og grøn salat.

Kilde: Karolines Køkken 2

Henrik Holten 9/9 1995

 

 

Birthe's Madside