Birthe's Madside

 

Hvidkålsrouletter
Rigeligt til 4 personer
  • 750 g hakket svinesmåkød

  • 2 gulerødder

  • 1 æg

  • 2 løg

  • 1 hvidkålshoved

  • rasp

  • mælk

  • salt og peber

  • kødsnor

Put kødet i en skål riv løg og gulerødder ned i put lidt rasp i og hæld lidt mælk ved rør det rundt og smag til med salt og peber (det skal være lige som frikadelle fars). Kog hvidkålshoved så det bliver mørt (helt blødt så du kan pille bladene af uden at knække dem) tag så bladene og put en klump kød ind i bladet og fold det rundt så det er lukket og bind det så med kødsnor. Læg dem derefter å en middelvarm pande og vend dem ca. hvert 3. minut du kan roligt give dem en 18-25 minutter; jeg er ikke helt sikker på tiden, men jeg gav mine ca. 20 min og de var fine.

Servering: Med kartofler og sovs lavet i panden med fedtstoffet fra stegningen og vandet du har kogt hvidkålen i.

 

 

Birthe's Madside