Birthe's Madside

 

Hvidvinsmarinerede svinekoteletter
Kødretter 4 personer
  • 4 koteletter 200 g -
  • Mellemkam af økologisk gris, smager af mest
  • 3 dl halverede vindruer uden skind og kærner
  • 25 g smør
  • Salt - friskkværnet peber
  • Marinade:
  • 3 dl tør hvidvin
  • 3 kviste bredbladet persille
  • 1 skalotteløg
  • Friskkværnet peber

Skær evt. noget af fedtbræmmen og lav et par snit i den. Marinér koteletterne i 4 - 5 timer. Dup koteletterne før de steges. Vent med at krydre med salt og peber til serveringen. Steg vindruerne i en smule af stegefedtet og lidt smør, og fordel dem på de stegte koteletter. Si marinaden over på panden og kog ind til ca. to tredjedel før servering.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 05-03-1996.

 

 

Birthe's Madside