Birthe's Madside

 

Indbagt hamburgerryg 2
4-5 personer
  • 1 kg kogt hamburgerryg uden ben
  • 150 g pikantost
  • 1 spsk vand
  • 1-2 spsk hakket persille
  • salt
  • peber
  • 4 plader frossen butterdej

Skær hamburgerryggen i 10-12 skiver, men kun ¾ igennem, så den stadig hænger sammen. Rør pikantosten sammen med vand og smag til med persille, salt og peber. Fordel osten mellem skiverne og tryk dem let sammen. Udrul de optøede butterdejsplader til en plade på ca. 30 x 40 cm. Pak dejen godt sammen om hamburgerryggen og læg den på en bageplade med sammenføjningen opad. Pensl sammen føjningen med pisket æg. Bag den ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød. Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside