Birthe's Madside

 

Karrygryde med æbler
Hovedret, indisk 4 personer
  • 3 tsk karry
  • 1½ spsk olie
  • 1 stort løg, skåret i smalle både
  • 1 fed presset hvidløg
  • 400 g skinkekød i tern eller strimler
  • 1 grøn peber i terninger
  • 2 skrællede æbler i terninger
  • 3 dl grønsagsbouillon
  • 1½ dl fløde 13%
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 spsk sød mangochutney
  • Salt, peber
  • evt. 100 g rejer
  • Tilbehør:
  • Løse ris og dampede sukkerærter

Karryen svitses i olie. Løg og hvidløg svitses med. Kødet svitses med. Peberfrugt og æble vendes i. Bouillon tilsættes. Fløde og majsstivelse røres sammen og tilsættes sammen med mangochutneyen. Snurrer ca. 15 min. Smages til med salt og peber. Rejerne tilsættes og varmes kort igennem.

Tilberedningstid: 40 min heraf arbejdstid: 40 min

Energi pr. pers: 3480 kilojoule (830 kcal)

Energifordeling: Protein 19% - 40 g kulhydrat 61% - 124 g fedt 20% - 18 g

 

 

Birthe's Madside