Birthe's Madside

 

Karrykoteletter
4 personer
  • 4-6 svinekoteletter
  • karry
  • margarine til stegning
  • salt og peber
  • 4-6 ananasringe
  • 40 g margarine
  • 2 tsk karry
  • 2 porrer i ringe
  • 2 spsk mel
  • 3 dl bouillon
  • ½ tsk friskrevet ingefær
  • ½ tsk revet citronskal

Koteletterne brunes, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Ananasringene brunes lidt og lægges over koteletterne. Porreringene svitses i margarine tilsat karry. Melet drysses over og bouillonen tilsættes under omrøring. Ingefær og citronskal tilsættes og saucen hældes ved koteletterne. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.

Server løse ris, mangochutney og salat til.

 

 

Birthe's Madside