Birthe's Madside

 

Karrykoteletter 2
4 personer
  • 8 koteletter
  • maragine
  • 1 spsk karry
  • 2 løg
  • 1 stort æble
  • 250 g champignoner
  • 1 dl bouillon
  • 3 spsk mel
  • 2 dl piskefløde
  • salt
  • peber
  • 8 skiver ananas fra dåse
  • 2 æggehvider
  • 4 spsk kokos
  • Tilbehør:
  • løse ris eller lun flutes

Brun koteletterne i fedtstof. Læg dem i et ildfast fad. Svits karryen i rigeligt margarine. Tilsæt finthakkede løg, æbleterninger samt skivede champignoner. Varm blandingen godt igennem og hæld en over koteletterne.

Sovs: Kog panden af med bouillon. Smelt 2-3 spsk margarine. Tilsæt mel og spæd med afkog fra panden og piskefløde, til sovsen har den rette konsistens. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over koteletterne. Sæt fadet i ovnen og steg ved 200 grader i 10 minutter. Læg godt afdryppede ananasskiver på fadet. Pisk hvidern stive. Tilsæt kokos på ananasskiverne. Steg yderligere 10 minutter. Server med ris eller lun flute.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside