Birthe's Madside

 

Koteletter I Fad
Grisekød, Hovedret - Personer: 4
  • 4 Store Koteletter
  • Tomatskiver
  • Asparges
  • Salt
  • Peber
  • Kulør
  • Mel
  • 1/4 l Vand
  • 1/4 l Mælk
  • 1 Magiterning
  • Løse Ris

Koteletterne Bankes let, og pudres med mel, brunes hurtigt på panden i gyldent margarine på begge sider. Koteletterne lægges i et ildfast fad, pyntes med tomatskiver og asparges. Pandefedtet koges igennem med mælk og vand samt magiterningen, og jævnes med meljævning, tilsættes kulør, salt og peber. Hæld saucen over kødet og sæt det i ovnen i ca 30 min. ved 200 grader. Serveres med løse ris, der er overdrysset med paprika

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

 

 

Birthe's Madside