Birthe's Madside

 

Koteletter i fad med karrysovs

  • 1 kotelet pr. person

  • 200 g margarine

  • ½ l cremefraiche

  • 1 stort hakket løg

  • 1 hakket peberfrugt

  • 250 g grofthakket champignons

  • 1 lille ps. mandler

  • ½ kop kokosmel

  • 1 ds. ananas i tern

  • 1 l. boullion

  • karry

  • salt

  • peber

  • Maizena

Steg koteletterne og læg dem i et ovnfast fad. Kog panden af med karry, creme fraiche og boullion. Hæld boullionen i en gryde. Svits derefter løg, peberfrugt, champignons, mandler, kokos og ananas MEN HVER FOR SIG og kog hver gang panden af med karry, creme fraiche og boullion og hæld det i gryden. Jævn til sidst boullionen med maizena rørt op med koldt vand. Smag sovsen til og hæld den over koteletterne. Sæt dem i oven ved 200° til retten er godt varm.

Pynt evt. med hele ananasringe.

Serveres med ris.

Kilde: Ralf Petersen

 

 

Birthe's Madside