Birthe's Madside

 

Koteletter i flødesauce
3-4 personer
  • 4-6 koteletter
  • 25 g margarine
  • 2½ dl piskefløde eller mere
  • evt. lidt mælk
  • ca. ½ dl ketchup
  • evt. lidt karryketchup
  • frosne, mellemfine ærter
  • salt, peber, paprika
  • kulør

Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarine på panden. Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad. Kog panden af med piskefløde og tilsæt ketchup. Hvis du synes, der bliver for lidt sovs, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd. Hvis du har karryketchup, kan du lige give den lidt af det (2 spsk?). Tilsæt kulør og smag sovsen til med salt. Hæld nu frosne ærter i sovsen, så de fylder godt. Varm sovsen igennem og hæld den over koteletterne. Læg låg på eller staniol over fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader i 30-45 min. til koteletterne er møre.

Serveres med løse ris og grøn salat.

Kilde: Lene Leø

 

 

Birthe's Madside